Kwaliteits-transporteur!

NVO Transport BV is een samenwerkingsverband van 89 transportbedrijven uit met name het noorden van Nederland met een totaal wagenpark van 575 voertuigen.
NVO is gevestigd in Groningen en bestaat sinds 1965.

Door middel van circa 170 wagens vinden dagelijks veel deel- en complete zendingen hun weg tussen Holland, België en Scandinavië. Met als specialiteit het koel/vries transport en het vervoer van papier en gezaagde houtproducten.

Dynamische partner

Voor u als importeur en/of exporteur is het zeer belangrijk dat uw goederen op de afgesproken tijd op de juiste plaats aanwezig zijn. Het is van vitaal belang voor uw onderneming en het is de sleutel voor het succes van uw bedrijf.

U moet kunnen vertrouwen op een dynamische transportonderneming, met levertijden conform de wensen van de klant en een flexibele planning. Waar gewerkt wordt volgens afspraak en uw goederen in vakkundige handen zijn. U mag dus hoge eisen stellen aan uw transportbedrijf.

Betrouwbare relatie

Mede dankzij de grote capaciteit van NVO-leden kan het moderne transportmateriaal flexibel worden ingezet. In combinatie met onze vakbekwame planners en chauffeurs zorgt NVO Transport voor een perfecte en correcte uitvoering van uw opdrachten. Met als doelstelling een duurzame relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers.

Afhankelijk van uw wensen worden goederen binnen maximaal 3 werkdagen afgeleverd. Transporten volgens het Just In Time principe, korte transit-tijden en huis-huis leveringen binnen 24 uur bieden u bovendien het voordeel van lagere voorraadkosten. Zonder overlading rechtstreeks op de plaats van bestemming afgeleverd!

Biedt u ruimte voor uw goederen!

NVO Transport beschikt over 110 m3 tautliner-combinaties, 13,6 meter huif-/tautlinertrailers en 13,3 meter koel/vries-trailers.

Tevens zijn er uitgebreide mogelijkheden voor verwarmde warehousing. Met de beschikking over eigen opslagkosten biedt NVO u efficiënte oplossingen voor opslag, overslag, computergestuurde orderpicking en overige klantgerichte handling.